MaqedoniTopLajm

Artan Grubi pret në takim ministrin e bujqësis z.Arjanit Hoxha,ja detajet:

Grubi përmes një statusi në facebook shkroi:

”Procesi i shpërndarjes së nëpunësve administrativ të punësuar përmes programit K5, proces ky që po përmbyllet me sukses ishte temë e bisedës që sot zhvillova me kolegun tim të Qeverisë, ministrin e bujqësisë, pylltarisë dhe ekonomisë së ujërave, z. Arjanit Hoxha.

Ministrit të Bujqësisë Hoxha i tregova se nga 1.349 nëpunës administrativ, tashmë kanë filluar me punë 404 prej tyre, kurse procedura e sistemimit të administratorëve të tjerë po vazhdon në përputhje ne ligjin.

Ministri Hoxha njoftoi se në institucionin që ai udhëheq ky proces ka përfunduar me sukses dhe tashmë kanë nis me punë 18 nëpunës administrativ nga programi K5, të cilët ai i ka sistemuar në pozita të njëjta, bazuar në shkallën e arsimimit të tyre.

Për këtë pranim të shpejt dhe pa asnjë problem të nëpunësve administrativ, i shpreha mirënjohje z. Hoxha sepse i gjithë ky proces është rezultat i bashkëpunimit të afërt mes nesh.

Процесот на распределба на административните службеници вработени преку програмата К5, процес кој успешно се одвива беше тема на разговорот што денес го имав со мојот владин колега, министерот за Земјоделство, шумарство и водостопанство, г. Арјанит Хоџа.

Го известив министерот Хоџа дека од 1.349 административните службеници, 404 од нив се веќе распределени, додека постапката за систематизација на другите администратори е во тек и е во согласност со законот.

Министерот Хоџа ми кажа дека во институцијата што он ја води, започнале со работа 18 административни службеници вработени преку програмата К5, кои он ги распоредил на истите позиции, засновано на нивното ниво на образование.

За ова брзо прифаќање и без никакви проблеми на административните службеници, му изразив благодарност на г. Хоџа бидејќи целиот овој процес е резултат на нашата тесна соработка.”

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close