LajmeMaqedoniTopLajm

Artan Grubi për bllokimin e Kuvendit: Qasja e opozitës është destruktive (VIDEO)

Zv kryeministri Artan Grubi nga press salla në Kuvendit i bëri thirrjes opozitës që të tërhiqet nga bllokimi i Kuvendit, raporton Zyrtare.net

Sipas Grubit këto politika janë të destinuara për tu ndëshkuar në zgjedhje.

Apeli im është të jenë konstrukitv, të japin ide kreative dhe të marrin përsipër përgjegjësinë qe e kanë marrë për të punuar për qytetarët dhe jo për të bllokuar zgjidhjet për qytetarët. Qytetarët nuk duan konstruktivtet dhe duan parlament funskional. Politika të tilla janë të destinuara që të ndëshkohen në zgjedhje”, tha Grubi, përcjell Zyrtare.net.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close