LajmeMaqedoniTopLajm

Apasievi i Levicës hapur në FB kundër partive shqiptare në Qeveri ,minuson edhe Besën.”Skopska Platforma”

E drejtë e çdo kujt që të shprehë mendime por kur je lider politik i vogël duhet përdor të gjitha metodat si të biesh në sy .Apasiev del me skopska platforma pandan Tiranska platforma , Apasiev tash del hajdut idesh, vjedh idenë e VMRO-DPMNE-së dhe LSDM-së nga dueli televiziv gjatë kampanjës të dy liderëve politik posaçërisht të thirrjes së Zaevit drejtuar Mickoskit ti jap mi jep,plus shton veten me 2 deputetë pra Apasievi që nuk dëshiron të dëgjojë për LSDM-në tash doli se paska veshë .Ok… BËJENI AMA TA REALIZONI PRA O BURRA TË LEVICËS KUSH JU NDALËN …BASH NA INTERESON AMA TA REALIZONI JO VETËM FJALË…si www.telegrami.mk..do ju votojmë në zgjedhjet e ardhëshme .SIC?!

.

Ama Skopska Platforma Koalicioni LSDM-BESA 46 deputetë, minus Besa 4 deputetë , plus 44 VMRO-DPMNE deputetë plus 2 deputetë LEVICA . ALLALL DA TI JE 88 parlamentarci . AJDE LEVICA PREJDI NA DESNICA .Skopsko i sve e nemozhno .Ky nacionalist i mundshëm ( e majta botërore është kundër nacionalizmit ? ) pra ky haron të majtën kuptimin e saj si opcion …edhe më keq haron se brenda koalicioneve VMRO-DPMNE dhe LSDM ka edhe 20 parti të nacionaliteteve tjera jo maqedonase .Nuk i ka pastër maqedonas krejt deputetët .SIC?! Me rëndësi të biesh në sy të opinionit …dhe të jesh prezent në mediume

Related Articles

Back to top button
Close
Close