LajmeMaqedoniTopLajm

Ali Ahmeti: Nuk është mirë që nuk ka debat mes shqiptarëve

Nuk është mirë që nuk ka debat mes shqiptarëve deklaroi lideri i BDI-së Ali Ahmeti duke iu përgjigjur pyetjes se përse mungon dicka e tillë mes partive politike shqiptare
Ahmeti ka shpjeguar edhe arsyet përse nuk ndodhë kjo për shkak të shumë subjekteve politike .” Unë pesë vjet jam përpjekur tu them se merruni vesht ” u shpreh Ahmeti

Pesë gjashtë subjekte sipas Ahmetit janë të dëmshme për shqiptarët sepse ne na duhet dy blloqe politike shqiptare.

BDI sipas tij është e pakrahasueshme me subjektet tjera .”Unë nuk jam një parti politike, por jam një parti e dëshmuar në kohë të vështira dhe kam bërë ndryshimin e statusit juridik dhe politik të shqiptarëve në Maqedoninë e Veriut .BDI ka një traditë të fortë dhe është e vetmja forcë politike që ka drejtuar procese politike” deklaroi Ali Ahmeti.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close