LajmeMaqedoniTopLajm

Ali Ahmeti : Ideja e kryeministrit është që në 2009-tën

“Ideja e kryeministrit është e 2009,pra para 11 vitesh.Tani ka qenë momenti i duhur në kohë të dukur.Kemi shkuar shkallë shkallë duke u ngjitur në pozicione kyce që kanë të bëjnë me shtetin” kështu ka deklaruar Ali Ahmeti duke komentuar idenë e kryeministrit shqiptar.
Në momentin e duhur dalim dike iu ngjitur shkallëve në garë për kryeministër.
Për punën e kryeministrit ne nuk kemi hyrë me dy mendje.Për kryeministrin shqiptarë nuk ka plan B .Llogaritë le ti bëjnë edhe të tjerët.Pala tjetër nuk po ballafaqohen me Naser Ziberin.

Sa i përketë palës tjetër maqedonase që e kundërshtojnë këtë ide Ali Ahmeti tha se nuk e kupton pse janë shqetësuar shumë kur duhej ta përshëndesnin që edhe ne marrim përgjegjësi.
Kjo sipas tij e forcon integritetin dhe sovranitetin e përbashkët që duhet ta ruajmë.
Ahmeti përmendi edhe atë se vendi ka përfituar nga ministri i mbrojtjes dhe ai i brendshëm që ka qenë shqiptarë.Për katër vite ka patur lëvdata deri në qiell për punë që ka bërë z. Talat Xhaferi si kryetar Kuvendi.

Related Articles

Back to top button
Close
Close