LajmeMaqedoniTopLajm

Ali Ahmeti nga Gostivari; Të rikthejmë zhvillimin e komunës me projektet që ofron BDI përmes Agjendës së blertë

Kreu i BDI-së ALi Ahmeti sontre ka mbajtur takim me baorët e komunës së Gostivarit. Ahmeti nga Debreshi ka ftuar qytetarët e komunës së Gostivarit që me 31 Tetorë ta fuqizojmë Gostivarin.

Rrugëtimi i realizimit të projekteve dhe ndryshimit vjen me BDI dhe Nevzat Bejtën. Më 31 Tetor banorët e Debreshit dhe gjithë komunës së Gostivarit të dalin dhe të bëjnë ndryshimin duke rrethuar numrin 3.
Ta fuqizojmë Gostivarin
Vepro drejtë, voto blertë, rretho numrin 3! ka shkrua kreu i BDI-së, Ali Ahmeti përcjellë TOP24.
31 Tetori është shpresë që banorët e Gostivarit të rikthejnë zhvillimin e komunës me projektet që ofron BDI përmes Agjendës së blertë, vendbanime me ujë të pijshëm, pa mbeturina e plot jetë, andaj mbështetjen e kërkuam edhe nga banorët e Debreshit.
Rrugëtimi i realizimit të projekteve dhe ndryshimit vjen me BDI dhe Nevzat Bejtën. Më 31 Tetor banorët e Debreshit dhe gjithë komunës së Gostivarit të dalin dhe të bëjnë ndryshimin duke rrethuar numrin 3.
Ta fuqizojmë Gostivarin
Vepro drejtë, voto blertë, rretho numrin 3!
??3️⃣✅

Related Articles

Back to top button
Close
Close