LajmeMaqedoniTopLajm

Ahmeti: Tetova jonë ka qenë dhe do vazhdojë të mbetet vatër e misioneve dhe përparimit të vendit

Tetova jonë ka qenë dhe do vazhdojë të mbetet vatër e misioneve dhe përparimit të vendit.

Përkrahja e sotme masovike për Teuta Arifin dhe programin e punës për jetë edhe më cilësore dëshmon se kthim prapa nga rruga e zhvillimit nuk mund të ketë dhe se pas 31 Tetorit do të vazhdojmë rrugën e të arriturave të reja.

Ta fuqizojmë Tetovën!
Rretho numrin 3!
??3️⃣✅

http://

Related Articles

Back to top button
Close
Close