LajmeMaqedoni

Zgjedhjet presidenciale në Maqedoninë e Veriut, kjo është dalja në komunat shqiptare deri në ora 17:00

Sot në Maqedoninë e Veriut po mbahen zgjedhjet presidenciale të shtatat me radhë.

KSHZ ka dalë me detaje për procesin e votimit deri në ora 17:00, ndërsa Telegrafi Maqedoni iu sjell daljen në votime në komunat shqiptare.

– Saraj 39,91%
– Jegunovcë 38,02%
– Tearcë 33,55%
– Tetovë 40,53%
– Bogovinë 27,98%
– Vrapcishtë 23,20%
– Gostivar 31,86%
– Mavrovo dhe Rostushë 21,01%
– Dibër 28,87%
– Qendër Zhupë 15,57%
– Strugë 29,31%
– Ohër 43,96%
– Resnje 41,47%
– Kërcovë 36,26%
– Bërvenicë 34,54%
– Zhelinë 25,48%
– Kumanovë 40,98%

Related Articles

Back to top button
Close
Close