LajmeMaqedoniTopLajm

Zëvendëskryeministri Artan Grubi nis vizitën në Tiranë, takon Monika Kryemadhin e LSI

Zëvendës kryeministri i RMV Artan Grubi, po qëndron në një vizitë zyrtare në Shqipëri në vazhdën e kampanjës për regjistrimin e diasporës. Zëvendëskryeministri Grubi ka takuar kryetaren e LSI-së znj.Monika Kryemadhi me të cilën kanë dikutuar rënëdësisë së regjistrimit dhe ka kërkuar nga ajo që të apelojnë gjithë mërgimtarët që sa më masovikisht ti përgjigjen regjistrimit.
Me këtë rast kërkova nga znj. Kryemadhi që përmes strukturave të partisë që ajo udhëheq t’i bëj ftesë DIASPORËS së RMV-së që jeton në mërgim që t’i përgjigjen pozitivisht procesit të regjistrimit.
znj. Kryemadhi nga ana e saj më tha se qytetarët e Maqedonisë së Veriut që jetojnë dhe veprojnë në diasporë duhet të shfrytëzojnë në maksimum këtë mundësi pasi nga ky proces varen shumë gjëra në të gjitha fushat e veprimit në RMV.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close