LajmeMaqedoniTopLajm

Zaev ua dorëzon ministrave mandatet dhe detyrat e përcaktuara (VIDEO)

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot në sallën solemne e mban seancën e dytë. Në mbledhje, kryeministri Zoran Zaev, ministrave është duke ua ndarë mandatet me misionin dhe detyrat e caktuara.

Pjesa hyrëse ndiqet dhe të merret nga kanali i Qeverisë në Jutjub, ose nga faqja në Facebook e Kryeministrit Zoran Zaev.

Me konkluzionet e mbledhjes do të informojnë me kumtesë pas përfundimit të saj.

https://www.facebook.com/watch/?v=629273811125601&extid=V7YR9yU2CJNZAEG2

Related Articles

Back to top button
Close
Close