LajmeMaqedoni

Xaki e Qela: Bashkë në Rakovec shpalosin pllakën përkujtimore të Fekri Fejzuli

Komandanti i Brigadës 112 “Mujdin Aliu”, Hazbi Lika – Qela sot së bashku me komandantin Berzah Bejtullau -Xaki kanë shpalosur pllakën pllakën përkujtimore të dëshmorit Fekri Fejzuli në fshatin Rakovec të Komunës së Bogovinës, shkruan Top24

“Rikthehen emocionet e vitit 2001, por kjo tregon se dëshmorët gjithmonë lindin dhe kurë nuk vdesin. Sa do të jetë historia e popullit shqiptarë dëshmorët do të rilindin çdo herë” tha komandant Xaki.

“Lufta për atëdhe dhe përpjekjet për një jetë më të mirë nuk do të ndalen ktë ndalen asnjëherë dhe ndoshta pas 20-30 vitesh prap do të paraqitet një nevojë ku shqiptaria Tetova, Rakoveci do të ketë nevojë për dëshmorë të rinjë” tha komandant Qela, përcjellë Top24

Related Articles

Back to top button
Close
Close