LajmeMaqedoniTopLajm

VMRO-DPMNE: Qytetarët kërkojnë përgjigje nga qeveria pse janë dhënë 40 milionë euro për licenca

Ende nuk ka përgjigje nga qeveria dhe nga instuticionet, se përse shpërndahen para për tendere për licenca, në tre vjet,15 deri në 25 milionë euro, për të njëjtin shërbim?, pyet në një shpallje OBRM-PDUKM.

“A janë arsyet marrëdhënieve mes Kovaçevskit dhe Marko Andonovit nga Aitoniksi, i cili në atë kohë ishte koleg i Kovaçevskit, atëherë ministër dhe tani kryeministër?

Në vintin 2021 Andonovit, kolegu i Kovaçevskit, qeveria e ka pranuar për konsull i Gjeorgjisë në Maqedoni dhe i hap një konsullatë. Si është e mundur që në një vend normal, diplomatëve të huaj, t’u jepet ky lloj kontratash, pra licenca për programe, të cilat duhet të ofrojnë edhe siguri?

Qeveria mund t’i fshehë përgjigjet nga publiku, por jo për shumë kohë. “Përgjegjësi do të ketë menjëherë pas formimit të qeverisë së re, të udhëhequr nga OBRM-PDUKM”, thuhet në deklaratën e partisë opozitare.

Related Articles

Back to top button
Close
Close