LajmeMaqedoniTopLajm

Simovski urdhëron kthimin e llaptopëve, Talat Xhaferi ligji për regjistrim ende në fuqi

Drejtori i Entit Shtetërorë të statistikave Apostoll Simovski ka dëruar shkresë deri te të gjitha komisonet komunale  për regjistrimnë vend që të ndërpritet regjistrimi dhe të mos filloj me 1 Prill ashtu siç ishte paraljmëruar. Në shkresën drejtuar komisioneve Enti Shtetërorë për Statistikë u kërkon komisoneve që të gjithë regjistruesit të kthejnë mbarapa Llaptopët e marë për regjistrimin e popullsisë. Por nga ana tjetër kryetari i kuvendit të RMV, Talat Xhaferi ka theksuar se ligji për regjistrimin është ende në fuqi dhe se i njejti për tu ndryshuar duhet kohë dhe procedura paraprake thotë kryeparlamentari Talat Xhaferi.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close