KulturëLajmeRajon

Sevdai Radogoshi -Qumili vjen me treshi përsheshin junior

Sevdai Radogoshi -Qumili i cili njihet për rolet e shumta të tij në erkanin shqiptatë sidhe më i njohur ndërta ishte Qumili me dy aktorët tani më të ndjerë Rasim Thaçin – Cimën dhe Ibrahim Krajkova -Leci shkruan TOP24.

I shtyrë nga dashuria për ekranin dhe dashurinë e respektin për bashkëpunëtorët e tij Lecin dhe Cimën, Qumi tani ka angazhuar në një emision të ri televiziv djemtë e gurpit treshi përsheshi duke përfshi këtu djalin e Cimës, djalin e Lecit sidhe djalin e tij përcjellë TOP24.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close