KulturëLajmeMaqedoni

Sekretari shtetërorë në ministrinë e kulturës Valmi Aziri mori pjesë në promovimin e librit “NJË PRERJE SHOQËRISË”

Gjatë ditës së djeshme (15 Shtator), sekretari shtetëror i Ministrisë së kulturës së Republikës së Maqedonisë së Veriut, z. Valmir Aziri mori pjesë në promovimin e librit të gazetarit të njohur Nazim Rashidi të titulluar “Një prerje shoqërisë për një kulturë mendimi”.
Sekreari Aziri i shprehi uratat e tij për punën 10 vjeçare me emisionon 200 dhe e përgëzoi për botimin e librit.

Related Articles

Back to top button
Close
Close