LajmeTeknologji

Samsung, Xiaomi dhe Apple telefonat më të shitur në botë

Lista e telefonave më të njohur në tremujorin e 3-të të vitit 2020 ka disa surpriza.

Telefonat inteligjentë më të shitur në tremujorin e 3-të të vitit 2020 vijnë nga Samsung, Xiaomi dhe Apple.

Ajo që bie në sy për grafikët e celularëve është se asnjë pajisje kryesore nuk është në mesin e 10 telefonave më të shitur, siç kanë zbuluar studiuesit e tregut në Canalys.

Telefoni inteligjent që doli më shumë i shitur është iPhone 11 me pak më shumë se 16 milionë njësi.

iPhone SE (2020) është në vendin e dytë me 10 milionë njësi. Samsung është në vendin e 3-të me Samsung Galaxy A21s të lirë, i cili gjithashtu u shit në rreth 10 milionë njësi.

Samsung Galaxy A11 (pak më pak se 10 milionë njësi), Samsung Galaxy A51 (rreth 8 milionë njësi) dhe Xiaomi Redmi Note 9 (pak më shumë se 6 milionë njësi) ndjekin radhët e tjera.

Vendi i 7-të shkon për Xiaomi Redmi 9, i ndjekur nga Samsung Galaxy A31, Xiaomi Redmi 9A dhe Samsung Galaxy A01 Core.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close