MaqedoniTopLajm

Qytetarët të revoltuar, sjemi në listë për t’i marrë 6 mijë denarë

Shumica e familjeve që marrin ndihma sociale dhe pensione sociale nuk janë përfshirë nuk janë pjesë pakos së katërt të masave anti Covid, njofton agjencia e lajmeve INA.

Në inbox të agjencisë INA kanë ardhur me dhjetëra letra që kanë të njëjtën ankesë, e ajo është se asnjëri nga familja e tyre nuk është në listë dhe se si pasoj as nuk do ta marrin ndihmën prej 6000 denarëve.

Ndonëse shumica e tyre kanë të ardhura minimale nuk do jenë pjesë e ndihmës qeveritare edhe pse sipas kushteve që kërkohen ata i plotësojnë.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close