LajmeRajon

Preshevë: Ragmi Mustafa publikon agjendën e aktiviteteve të kampanjës

Partia Demokratike Shqiptare në Preshevë ka publikuar agjendën e aktiviteteve të kampanjës për fushatën e zgjedhjeve të parakohshme në këtë komunë.
Ndryshe Ragmi Mustafa është njëri nga njerzit që më së shumti gëzon mbështetje në këtë komunë dhe se PDSH është i vetmi subjekt në këtë pjesë që kurë nuk ka marur pjesë në zgjedhjet parlamentare me shkas se kjo pjesë nuk është e përfaqësuar dhe është tejet e diskriminuar nga ana e pushtetit.
Orari i aktiviteteve të fushatës për zgjedhjet e 28 marsit 2021.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close