KurioziteteLajmeShowbiz

Po gratë për çfarë mendojnë kur masturbohen?

Pra të gjithë e dimë ë edhe gratë ashtu si burrat masturbohen.

Por çfarë mendojnë gratë gjatë masturbimit?

Nga një studim i kryer nga Tenga (kompani japoneze që ofron produkte masturbimi), është zbuluar se pjesa më e madhe e grave e arrijnë orgazmën vetëm falë asaj për të cilën mendojnë. Rreth 54% e rasteve të marra në shqyrtim kanë pranuar se gjatë masturbimit mendojnë fantazi të ndryshme seksuale.

Deri këtu asgjë nuk është e re, por cilat janë këto fantazi seksuale?

Mesa duket videot porno janë më shumë një lojë për meshkujt, kështu që femrat preferojnë t’i krijojnë vetë në mendjen e tyre nxitjet seksuale.

Pjesa më e madhe e femrave mendojnë kryesisht për eksperiencat e shkuara seksuale, për partnerët dhe momentet perfekte të së shkuarës. Një pjesë më e vogël individësh masturbohen duke lexuar histori erotike, ndërsa një pjesë akoma më e vogël vetëm duke dëgjuar muzikë.

Githashtu femrat janë shumë më të priruara drejt perdorimit të lodrave të seksit, tendencë që nuk është shumë e zhvilluar tek meshkujt.

Related Articles

Back to top button
Close
Close