Bota

OBSH: Vaksina anti-Covid nuk do të mbërrijë tek të gjithë para 2022

Organizata Botërore e Shëndetit, paralajmëron popullsinë në të gjithë botën, se vaksina kundër koronavirusit, mund të mos mbërrijë menjëherë tek të gjithë ata, para vitit 2022.

Sipas një prej shkencëtarëve të agjencisë së OKB, “vaksina nuk është një formulë magjike që do të mbërrijë në janar dhe do të zgjidhë të gjitha problemet e botës”.

“Do të duhet ende shumë kohë deri sa të arrihet imuniteti i tufës, me rreth 60-70% të popullsisë së imunizuar do të jetë më e lehtë ndërprerja e transmetimit”, u shpreh Soumya Swaminathan.

Related Articles

Back to top button
Close
Close