LajmeMaqedoniTopLajm

Nga mesnata ulen çmimet e derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetikë solli vendim, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht 1,60 % në raport me vendimin e datës 17.3.2023.

Çmimi i shitjes me pakicë i EURODIZEL (D-Е V) ulet për 1,50 den/l, ndërsa çmimi i shitjes me pakicë i benzinës EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 si dhe i Vajit Ekstra të Lehtë për Amvisëri (EL-1) ulet për 0,50 den/l.

Çmimi i shitjes me pakicë i Мazutit М-1 SU ulet për 1,649 den/kg dhe tani do të jetë 38,130 den/kg.

Nga data 21.3.2023, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

EUROSUPER BS – 95 81,00 (denarë/litër)

EUROSUPER BS – 98 83,00 (denarë/litër)

EURODIZEL BS (D-E V) 74,00 (denarë/litër)

Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) 73,50 (denarë/litër)

Mazut М-1 SU 38,130 (denarë/kilogram)

Theksojmë se këto janë çmimet maksimale të derivateve të naftës nga ora 00:01 e datës 21.3.202

Related Articles

Back to top button
Close
Close