KulturëLajmeRajon

Ndroi jetë poeti madh Xhevdet Bajra

Poeti i njohur Kosovar, Xhevdet Bajra mbrëm ka ndruar jetë.

Xhevdet Bajra ishte poet i shquar dhe në jetën e tij kishte botuar disa vepra si Copa ime e qiellit, Vitet qe nuk e sollën pranverën, Lëngu i trëndafilave, Liria e tmerrit, Ca Kokrra Rrushi të Rahovecit, Vrasja e Mushkonjës, Kur qajnë hardhitë, Kafe me Nënën, Me Zemër në Qese Najloni, Burri që lozte me engjëj..

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close