MaqedoniTopLajm

MPB: Në Prilep ditën e zgjedhjeve nuk ka pasur sjellje joprofesionale nga zyrtarët policor

Ministria e Punëve të Brendshme ka dalë me njoftim në lidhje me akuzat e VMRO-DPMNE-së, se ditën e zgjedhjeve në Prilep ka pasur keqpërdorime dhe shkelje të së drejtës së votës.

Nga MPB thonë se kanë kryer kontroll të brendshëm dhe nuk kanë konstatuar asnjë shkelje.

“Në stacionin policor Prilep, Shtabi operativ ndihmës dhe Shtabi operativ republikan i zgjedhjeve lokale 2021 nuk regjistroi deklaratë nga ndonjë qytetar ose subjekt juridik se në periudhën para zgjedhore, në ditë e votimit ose në periudhën paszgjedhore nga ana e nëpunësve policor gjatë ndërmarrjes të veprimeve zyrtare është vepruar në mënyrë joligjore ose joprofesionale ose në cilëndo mënyrë është keqtrajtuar ndonjë person gjatë kryerjes së detyrës, siç ishte thënë në konferencën për shtyp të VMRO-DPMNE-së.

Related Articles

Back to top button
Close
Close