KurioziteteLajme

Mënyra interesante se si e pastrojnë norvegjezët borën nga çatia e shtëpisë

Një çift norvegjez ka zbuluar një mënyrë interesante për ta larguar borën nga çatia e shtëpisë. Njëri prej tyre hodhi litarin mbi çati, duke bërë që partneri i tij të kapte fundin në anën tjetër.

Çifti pastaj e mori atë dhe e tërhoqën nga të dyja anët, duke larguar kështu borën nga kulmi i shtëpisë. Shih videon më poshtë:

Related Articles

Back to top button
Close
Close