LajmeMaqedoniTopLajm

Lloga: Grupi punues miratoi propozim-iniciativën për ndryshimet kushtetuese

Ministri i drejtësisë, Krenar Lloga përmes një postimi ka njoftuar që grupi punues për ndryshimet kushtetuese ka miratuar propozim-iniciativën për nevojën e ndryahimeve në kuahtetutë dhe qëllimit të ndryshimit dhe të plotësimit të kushtetutës së Maqedonisë së Veriut, shkruan Top24

 Propozimi do t’i dorëzohet Qeverisë, e cila do të duhet ta përcjellë iniciativën në Parlament, ku do t’i kalojë të gjitha trupat punuese.

https://www.facebook.com/100090407993687/posts/pfbid0Tn1umnqyf5dmhEuKvmeJskk2Km6p3ARyjLTuRwuwTYHrqwTo5GmQXyiP1oiefiBrl/?mibextid=Nif5oz;

Related Articles

Back to top button
Close
Close