MaqedoniTopLajm

Lideri i lëvizjes Besa Bilall Kasami në vizitë në Ankara të Turqisë bashkë me Sadat Sulejmanin dhe Fadil Zendelin

Sot së bashku me deputetin dhe nënkryetarin e kuvendit të Maqedonisë së Veriut Fadil Zendeli, si dhe zv.ministrin e Kulturës z. Sedat Sulejmani qëndruam për vizitë zyrtare në Ankara të Turqisë, ku u mirëpritëm nga z. Numan Kurtulmush, nënkryetar i partisë më të madhe të Turqisë AK.

Këtë takim e njoftoi përmes rrjetit social facebook:

Me z. Kurtulmush u bisedua roli i Turqisë në Ballkanin perëndimor si aleat i joni dhe njëkohësisht si dy anëtarë të përbashkët të NATO-s, bashkëpunimet ndërshtetërore, si dhe forcimi i rrugës së përbashkët drejt Bashkimit Europian.

Me z. Numan Kurtulmush u dakorduam që shumë shpejtë Lëvizja BESA dhe AK partisë të nënshkruajnë një marrëveshje bashkëpunimi dhe miqësie të përhershme.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close