MaqedoniTopLajm

Kumanova në këmb për regjistrimin e popullsisë,shpërndahen fletushka

Sot ne Kumanovë, rinia shqiptare kanë shpërndarë fletushka për të sensibilizuar edhe më tepër dhe në mënyrë të drejtpërdrejt diasporën shqiptare në lidhje me regjistrimin e popullsisë, informon GAZETA.MK

Fletushkat përmbajnë informacione për mënyrën e REGJISTRIMIT.

Shpërndarja sot është bërë në stacionet e autobusëve, para nisjes së mërgimtarëve për në vendet e tyre ku jetojnë dhe veprojnë në Evropë.

Ky hap i rinisë shqiptare është pritur mirë dhe pothuajse nga të gjithë të pranishmit është përshëndetur si iniciativë.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close