LajmeMaqedoniTopLajm

KSHZ: Votimi ka filluar në 13 burgje, votojnë 1.657 persona

Bordet zgjedhore kanë zhvilluar votimin që nga sot në mëngjes për të sëmurët, të pafuqishmit dhe të sëmurët kronikë që janë regjistruar për të votuar në zgjedhjet e parakohshme parlamentare, ndërsa të drejtën e votës do ta ushtrojnë edhe të burgosurit, të paraburgosurit, personat në shtëpitë e pleqve dhe gjashtë personat e zhvendosur brenda vendit.

Sipas të dhënave të fundit të KSHZ siç deklaroi në konferencën e mëngjesit zëdhënësi Admir Shabani, do të votojnë 8.843 të sëmurë, të pafuqishmit, të sëmurët kronikë që janë paraqitur për votuar.

Related Articles

Back to top button
Close
Close