LajmeMaqedoniTopLajm

KSHPK do të vendosë për disa ankesa të dorëzuara nga VMRO-DPMNE dhe Koalicioni

Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit (KSHPK) sot do ta mbajë seancën e 32-të në të cilën do të shqyrtohet se sa ankesa janë shtruar nga VMRO-DPMNE.

Komisioni, siç është paralajmëruar do t’i shqyrtojë tri ankesa të dorëzuara nga VMRO-DPMNE dhe koalicioni “Ripërtëritja për Maqedoninë” nga 02.07.2020. shk/

Related Articles

Back to top button
Close
Close