LajmeMaqedoniTopLajm

Kryetar i degës së FRASH-it me 125 vota u zgjodh Driton Memeti, inxhinier i Informatikës!

Sonte në Kumanovë në një atmosferë mbresëlënëse e në prezencë të Kryetarit të Kuvendit të Aleancës Ziadin Sela, Sekretarir organizativ Isen Shabani, nënkryetarit të Aleancës Elmi Aziri dhe Kryetarit të degës Arsim Hasani u mbajt Kuvendi i FRASH-it!

Kryetar i degës së FRASH-it me 125 vota u zgjodh Driton Memeti, inxhinier i Informatikës!

U zgjodhën edhe organet tjera të degës!

Kumanova dëshmoi se është me Aleancën!

Related Articles

Back to top button
Close
Close