LajmeMaqedoniTopLajm

Janë publikuar protokolle për ngjarje sportive, muze, galeri, për ngjarje promovuese dhe për transport ndërurban

Në uebfaqen e Qeverisë (https://vlada.mk/protokoli-koronavirus) janë publikuar Protokolli për punë të rregullt në pikat e pagesës të organizatorëve të lojërave të fatit në bastore (faza e tretë), ndryshime dhe plotësime në Protokollin për punë të objekteve hotelierike për akomodim (hotele dhe ambiente të tjera hotelierike) dhe Protokollin për punën e muzeve, galerive dhe hapësirave ekspozuese.

Sipas një komunikate nga shërbimi për shtyp i Qeverisë, në uebfaqe janë publikuar edhe Protokolli për zbatimin e masave mbrojtëse kundër KOVID-19 gjatë organizimit të ngjarjeve, promotorë, kompani me qira, prodhime video dhe audio dhe mbështetje teknike për këto ngjarje, Protokolli për regjistrimin e studentëve në konviktet publike në vitin akademik 2020/2021, Protokolli për punën e kërcimeve dhe klubeve të baletit, Protokolli për kryerjen e transportit ndërurban, si dhe Rekomandimet dhe udhëzimet për parandalimin e përhapjes së KOVID-19, gjatë hyrjes së shtetasve të vendin dhe të huaj në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Sot është publikuar edhe Protokolli për organizimin e ngjarjeve sportive me udhëzime për respektimin e rreptë të rekomandimeve në lidhje me respektimin e sigurisë shëndetësore të lojtarëve dhe të tjerëve të përfshirë në gara, të cilat organizohen pa praninë e audiencës.

Related Articles

Back to top button
Close
Close