MaqedoniTopLajm

Ja ku mund t’a shihni se a jeni fitues i kartelës pagesore prej 6000 denarësh

Dje u miratua paketa e katërt të masave ekonomike me vlerë 470 milion euro për të mbështetur sektorët më të prekur dhe qytetarët më të prekur për të tejkaluar pasojat e pandemisë, përcjell nmk-post.com

Me këtë, qytetarët më në fund do të marrin gjashtë mijë denarë për blerjen e produkteve maqedonase.

Përveç prindërve të vetëm, sipas Ligjit për mbështetje financiare, pensionistët me pension mujor deri në 15 mijë denarë, të papunët që nuk kërkojnë punë ose të papunët pasivë gjithashtu duhet të marrin nga gjashtë mijë denarë secili. Prindër të vetëm, artistë, nxënës të shkollës fillore dhe të mesme nga familje me ndihma sociale, jetimë.

Ju mund t’a shihni këtu se a jeni qytetari i përzgjedhur për përfitimin e 6000 denarëve

Kujtojmë se qytetarët kanë kohë deri më 25 të këtij muaji për të shpenzuar paratë për të blerë produkte të vendit.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close