MaqedoniTopLajm

Grubi : libri i kontestuar i Gjeografisë hiqet prej përdorimi VIDEO

Grubi këtë lajm zgjodhi ti njoftojë qytetarët në rrjetin social facebook:

Libri i kontestuar i Gjeografisë për vitin e dytë të shkollave të mesme nga sot tërhiqet prej përdorimit. Kështu ka vendosur Komisioni për dhënien e propozimeve për tërheqje nga përdorimi të librave të miratuar.

Për këtë vendim unë shpreh falënderim për ministren e Arsimit, znj. Мила Царовска dhe ish ministrin e deputetin aktual z. Arbër Ademi për bashkëpunimin dhe kontributin e dhënë në këtë drejtim.

Punët e përbashkëta gjithmonë kanë dëshmuar sukses, andaj do të vazhdojmë me të njëjtin ritëm që të vendosim funksionalitet në sferën e arsimit.

Спорниот учебник по географија за втора година средно училиште од денес е повлечен од употреба. Вака одлучи Комисијата за давање предлог за повлекување од употреба на одобрен учебник.

За оваа одлука изразувам голема благодарност до министерката за образование,
г-ѓа. Мила Царовска и поранешниот министер и сегашен пратеник г. Арбер Адеми за соработката и дадениот придонес во оваа насока.

Заедничката ангажираност секогаш е успешна, така што ќе продолжиме со исто темпо да воспоставуваме функционалност во областа на образованието.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close