Rajon

Fshati shqiptar që ka vetëm burra, prej tri dekadash asnjë nuse nuk e kanë marrë

Në shoqërinë shqiptare shkuesia ka qenë protagonisti kryesor që bekonte martesat, sot interneti i ka ndryshuar njohjet.
Megjithatë në fshatin Mushnik të Rrogozhinës ende është e vështirë të gjesh grua, ndaj sot kemi vendosur t’ju prezantojmë me djemtë e këtij fshati që janë në kërkim të dashurisë së vërtetë.

Zeqir Topi, është 50 vjeç ai thotë se të gjitha vajzat që ka njohur e kanë refuzuar pasi fshati nuk ka rrugë të shtruar me asfalt.
Fshati Mushnik është vetëm 5 km larg nga fshati Gërmenj i cili i gjithë është i shtruar me asfalt. Banorët e zonës thonë se rruga e pashtruar mund të shërojë zemrat e vetmuara të beqarëve.

Në ketë fshat banojnë 15 familje, të gjithë kanë ikur nga këtu prej mungesës rrugës.
Nëse doni të njihni njërin nga djemtë e urtë dhe punëtor të Mushnikut ju lutëm kontaktoni në adresën tonë.

Related Articles

Back to top button
Close
Close