LajmeMaqedoniTopLajm

Deputeti Fadil Zendeli pritet të jetë nënkryetarë i parlamentit

Në seancën e 22-të të sotme, zgjedhja e dy nënkryetarëve të Kuvendit pritet të realizohet me propozimin e shumicës qeverisëse.

Propozimet, sipas informacionit nga Parlamenti, janë Goran Misovski nga NSDP, i cili në përbërjen e mëparshme parlamentare ishte në këtë pozitë dhe Fadil Zendeli nga Lëvizja Besa. Opozita VMRO-DPMNE nuk do të emërojë një nënkryetar të Kuvendit dhe deri më tani nuk ka asnjë propozim nga Aleanca e Shqiptarëve dhe Alternativa.
VMRO-DPMNE tregon se ata nuk do të votojnë për propozimet për nënkryetarë të Kuvendit.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close