MaqedoniTopLajm

Bilanci i Covid-it për ditën e sotshme në RMV

Në 24 orët e fundit janë bërë 3.477 teste, ndërsa janë regjistruar 554 raste të reja të covid-19 në:

 • Shkup 258
 • Kavadarci 51
 • Prilep 41
 • Kumanovë 25
 • Negotino 22
 • Ohër 18
 • Tetovë 16
 • Strugë 13
 • Gjevgjelija 12
 • Bitola 11
 • Veles, Strumicë dhe Kriva Palanka – pas orës 10
 • Stip 8
 • Kërçovë 7
 • Gostivar dhe Valandovë – pas orës 6
 • Krushevë dhe Bogdanci – pas orës 5
 • Probistipi dhe Demir Hisari – pas vitit 4
 • Kochani 3
 • Dellçevë 2
 • Sveti Nikole, Dibër, Berovë, Vinicë, Kratovë, Demir Kapija dhe Pehçevo – pas vitit 1.

Gjithsej janë raportuar 8 persona të vdekur. Pas 2 pacientëve nga Shkupi (77 g, 70 g) dhe një pacient nga Prilepi (72 G), Kavadarci (73 g), Ohri (71 g), Resen (68 g). Valandova (66 g) dhe Dojran (64 g). Nga vdekjet e denoncuara, të gjithë kanë vdekur në kushte spitalore.

Regjistrohen 210 pacientë të shëruar nga:

 • Shkup 90
 • Prilep 25
 • Kavadarci 19
 • Negotino dhe Tetovë – pas orës 8
 • Kumanova dhe Stipi – pas orës 7
 • Gostivar dhe Delçevë – pas orës 6
 • Gjevgjelija 5
 • Bitola dhe Velesi – pas orës 4
 • Strumicë, Krushevë dhe Berovë – pas orës 3
 • Koçani, Sveti Nikole, Vinica dhe Resen – pas orës 2
 • Ohër, Kratovë, Pehçevë dhe Dojran – pas vitit 1

Deri më tani, në vend janë bërë gjithsej 516.169 testime të Covid-19.

Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar nga KOVID në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 101.762, numri i pacientëve të shëruar është 90.895, numëri i rasteve aktive është 3.119, kurse numri i rasteve aktive është në 7.748.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close