MaqedoniTopLajm

Artan Grubi sot sjell vetëm lajme të mira

Shumë lajme të mira sot, nënshkruam edhe memorandumin për realizimin e projekteve për terminal të gazit të lëngshëm natyror, sigurim të kapacitetit për gaz natyror dhe centralit të gazit në Alexandroupolis të Greqisë.

Republika e Maqedonisë së Veriut me këtë do të bëhet furnizues strategjik i gazit natyror nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Lindja e Afërt në rajon, por edhe pronare e pjesshme e një burimi të energjisë elektrike.

Gazifikimi është tejet i rëndësishëm për ekonominë e vendit dhe sjellë përfitime për qytetarët por edhe për kompanitë, duke mos harruar këtu mjedisin jetësor.
——————————-
Многу добри вести денес, го потпишавме и меморандумот за реализација на проектите за терминал на течен природен гас, обезбедување капацитет за природен гас и гасната централа Alexandroupolis.

Република Северна Македонија ќе стане стратешки снабдувач на природен гас од САД и Блискиот Исток во регионот, но и делумен сопственик на уште еден извор на електрична енергија.

Гасификацијата е клучна за економијата и носи придобивки и за граѓаните и за компаниите, за животната средина и за општеството во целост.

shkroi Grubi në profilin e tij në facebook.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close