LajmeMaqedoniTopLajm

Arjanit Hoxha, të dashur bashkëatdhetarë “jeni pjesë e pa ndarë e jona”

Ministri i bujqësisë nga radhët e Lëvizjes Besa, Arjanit Hoxha ka apeluar mërgatën për tiu përgjigjur regjistrimit.

Në momentet më të rëndësishme historike për proceset në vendlindje, ju keni treguar guximin dhe sakrificën për vendlindjen tonë.
Ju jeni pjesë e pandarë e jona dhe shpirtërisht të lidhur me gjithçka që ndodh në vendin tonë.”, ka hskruar Hoxha në fb.
Të dashur bashkëatdhetarë,
Mërgatë e nderuar,
Ju jeni pjesë e pa ndarë e jona. Në momentet më të rëndësishme historike për proceset në vendlindje, ju keni treguar guximin dhe sakrificën për vendlindjen tonë.
Ju jeni pjesë e pandarë e jona dhe shpirtërisht të lidhur me gjithçka që ndodh në vendin tonë.
Prandaj, mos e humbni shansin që po na ofrohet, duke u vetëregjistruar online në census.stat.gov.mk, dëshmohet se diaspora nuk është vetëm numër por ka qenë dhe do të jetë pikënisje e çdo procesi politik, ekonomik, kulturor dhe zhvillimor i vendit tonë.
Regjistrohem, do të thotë #ekzistoj!

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close