LajmeMaqedoniTopLajm

Arjanit Hoxha, IPARD sot pagoi 152 milion eu për 6.755 fermerë

Sot, Agjencia për Mbështetje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural, në llogaritë e 6,755 fermerëve ka paguar mbi 152 milion denarë për qumështin e prodhuar dhe të dorëzuar të deleve, lopëve dhe dhive, nga faza e dytë. Fondet nga kjo masë janë “kapital i freskët” që duhet t’i ndihmojë fermerët, për të siguruar sasinë e nevojshme të ushqimit për bagëtinë gjatë dimrit.
Bujqësia është shansi ynë për sukses.
Më shumë informacione kliko në lidhjen:

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close