LajmeRajon

Ambasada e Amerikës godet deputetët e Kosovës me këtë status

Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Kosovë ka deklaruar se çdo person meriton të jetoj i sigurt, me integritet dhe i padiskriminuar.

Ambasada këtë deklaratë e bëri në ditën internacionale kundër homofobisë.

Po ashtu Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Kosovë ka deklaruar se çdo person meriton të jetoj i sigurt, me integritet dhe larg diskriminimit.

“Të drejtat e komunitetit LGBTQI+ janë të drejta njerëzore, jo privilegje speciale. Disa Internacionale kundër homofobisë është një mundësi për të reflektuar dhe për të mbështetur komunitetin LGBTQI+”, thuhet ndër të tjerash në reagimin e ambasadës.Image

 

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close