LajmeTeknologji

1.6 milionë dollarë për një postim, zbuloni kush është më i paguari në Instagram

Në listën e të famshmëve më të paguar në Instagram, vendin e parë e mban futbollisti Cristiano Ronaldo, ndërsa pas tij renditet aktori Dwayne Johnson dhe Ariana Grande.

1.604.000 dollarë merr ylli portugez për një postim në rrjete sociale, ndërsa numëron 388 milion ndjekës.

Shikoni renditjen

1.Cristiano Ronaldo/ Ndjekës: 388 milion, Pagesa për postim: 1.604.000 dollarë 2. Dëwyne Johnson/ Ndjekës: 289 milion, Pagesa për postim: 1.523.000 dollarë 3. Ariana Grande/ Ndjekës: 289 milion, Pagesa për postim: 1.510.000 dollarë 4. Kylie Jenner/ Ndjekës: 299 milion, Pagesa për postim: 1.494.000 dollarë

5. Selena Gomez/ Ndjekës: 288 milion, Pagesa për postim: 1.468.000 dollarë 6. Kim Kardashian/ Ndjekës: 278 milion, Pagesa për postim: 1.419.000 dollarë 7. Lionel Messi/ Ndjekës: 299 milion, Pagesa për postim: 1.169.000 dollarë

8. Beyonce/ Ndjekës: 231 milion, Pagesa për postim: 1.147.000 dollarë 9. Justin Bieber/ Ndjekës: 215 milion, Pagesa për postim: 1.112.000 dollarë 10. Kendall Jenner/ Ndjekës: 212 milion, Pagesa për postim: 1.053.000 dollarë

Related Articles

Back to top button
Close
Close