LajmeTeknologji

Toyota C-HR e re: Nga koncepti deri në realitet !

  • I krijuar për Evropë, i dedikuar për blerësit evropian
  • Brendësia moderne e kombinuar me funksionalitetin intuitiv me komoditet të lartë
  • Lider ekologjik për Toyota fal përdorimit të materialeve recikluese dhe emetimi i reduktuar i gazrave të dëmshëm
  • Një gamë plotësisht e elektrizuar që përfshin njësi lëvizëse të elektrizuara hibride me motorë 1.8 dhe 2.0 litra, makinë AWD-i në kombinim me një motor 2.0 litra si dhe njësi hibride të elektrizuar Plug-in.

Toyota C-HR e re kombinon stilin e mrekullueshëm, një përvojë unike të drejtimit dhe efikasitetin kryesor në klasë, me fokus në pritjet e blerësve evropianë për cilësi dhe qëndrueshmëri premium. Frymëzuar nga vizioni i “një makine konceptuale në rrugë”, ajo i qëndron besnike trashëgimisë së saj duke bërë një hap tjetër të guximshëm përpara.

Silueta ikonike kupe e prezantuar që nga paraardhësi i saj tani theksohet më tej me një qëndrim më të gjerë, më të sigurt, të përmirësuar nga linjat e mprehta të karakterit dhe një nivel i ri i sofistikimit të dizajnit.

 

Me shitje në mbi 840,000 njësi në Evropë që nga prezantimi i tij në 2017, Toyota C-HR origjinal ishte një model revolucionar i Toyota-s që synonte markën te një audiencë e ndërgjegjshme për stilin. Kjo u arrit me një dizajn jokonvencional dhe enterier që ofron një ndjesi të sofistikuar me cilësi të lartë ndërtimi.

 

Toyota C-HR e re është krijuar posaçërisht sipas pritshmërive të blerësve evropianë, me stilin e krijuar në Evropë, si dhe procesin e zhvillimit dhe prodhimit në vend.

 

Dizajni premium dhe veçoritë premium si dorezat e integruara të dyerve, të ofruara për herë të parë në një model Toyota, ndriçimi dinamik i ambientit të brendshëm me 64 ngjyra dhe një çati diellore panoramike e projektuar posaçërisht – pjesë e një përvoje holistik dhe të personalizuar të përdoruesit që e vendos klientin në zemër të makinës.

 

Toyota C-HR e re sjell kënaqësi ngarje dhe lëvizje të sigurt dhe të qetë në rrugë me ndihmën e teknologjive inovative. Gama e saj e sistemeve hibride të elektrizuara dhe hibride të elektrizuara plug-in përdor teknologjinë hibride më të fundit të gjeneratës së 5-të të Toyota-s.

Përveç performancës kryesore në rrugë, Toyota C-HR e re redukton ndikimin e saj negativ në mjedis duke prezantuar materiale dhe materiale riciklimi me origjinë jo shtazore, si dhe teknologji të fundit për të reduktuar peshën e makinës dhe reduktimin e emetimeve të CO2 brenda procesit të prodhimit.

 

Related Articles

Back to top button
Close
Close