LajmeMaqedoni

Spasovski: VMRO-DPMNE-ja po bën atë që gjithçka e kishte kritikuar deri më tani

Deputeti dhe koordinator i grupit parlamentar të LSDM-së në Kuvend, Oliver Spasovski ka theksuar premtimet dhe njoftimet e VMRO-DOMNE-së në periudhën parazgjedhore dhe i ka krahasuar me gjendjen aktuale.

“Opinioni në vend kishte një njoftim se ministritë do të zvogëlohen, tani kemi një rritje plus katër ministri, duke pasur parasysh se është për hir të efikasitetit.

Ju keni një kërkesë, na jepni 61 deputetë, ne nuk duam të varemi nga subjektet politike shqiptare, ne duam të kemi bashkim kombëtar maqedonas, me 58 ju keni të njëjtat gjëra – nuk është Talat Xhaferi, por Afrim Gashi, kryetar i Kuvendit, ajo që u kishte penguar më shumë VMRO-DOMNE-së dhe prandaj ndodhi 27 prilli e cila do të na vriste në Kuvend.

Keni një premtim se nuk do të bashkëpunojmë me BDI-në në asnjë mënyrë, nuk do të negociojmë me BDI-në, BDI duhet të jetë në opozitë, dhe këtu është mohimi në seancën e dytë të Kuvendit, rinegocimi me BDI-në. Gjithçka që kanë kritikuar në periudhën e kaluar, po e bëjnë tani”, tha Spasovski në “Sloboden Peçat”.

Related Articles

Back to top button
Close
Close