BotaTopLajm

Shikoni renien e kompanive me te njohura ne botë me rastin e pandemive

Realiteti i pasojave të pandemisë:

“Për ata që nuk e kanë kuptuar ende seriozitetin e situatës: Victoria’s Secret ka deklaruar falimentim. Ka mbyllur 1200 dyqane. Chanel, Hermès dhe Rolex kanë ndaluar prodhimin. Nike po përgatitet për fazën e dytë të pushimeve nga puna. Themeluesi i AirBnb thotë se pas pandemisë, 12 vjet përpjekje u shkatërruan në 6 javë. Starbucks njoftoi mbylljen e përhershme të 400 dyqaneve … Lista vazhdon …
Pesë muajt e pandemisë kanë krijuar shumë borxhe, shumë të papunë dhe dhjetra mijëra biznese janë të falimentuara.

Nëse kompania ku punoni vazhdon pa pushime pune, trajtojeni mirë. Jemi përballë një katastrofe që nuk mund të kontrollohet. 2020 është viti i mbijetesës, lërini mënjanë ankesat e përditshme dhe gjithçka tjetër. Jini mirënjohës dhe përgjegjës për atë që keni. “

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
Close
Close