KurioziteteLajme

Piktura nga tastiera të kompjuterit

Artisi Erik Jensen ka krijuar piktura me taste të tastierës.

Ai punon me tastiera të cilat janë jashtë përdorimit, dhe ato i krijon në vepra arti.

Së pari Erik tastet i largon një nga një nga tastiera, më pas ato i ngjyros, dhe në fund i vendos brenda kornizës së pikturës.

Artisti  u tregon se frymëzimi i tij erdhi nga mënyra se si tani jetojmë sipas tij në një botë teknologjike dhe se çdo gjë që shohim është me piksella.

“Kur unë shoh veprat e mija i krahasoj ato me njeriun ku them se duken si ne të tmerrshëm por mundet të bëhet diçka e mirë edhe e veçantë, shprehet Jensen lidhur me pikturat e tija.Top24

Related Articles

Back to top button
Close
Close