LajmeMaqedoniTopLajm

MPPS: Dita e Alfabetit, ditë jopune për shqiptarët

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njofton se e mërkura Dita e Alfabetit Shqiptar është ditë jopune për qytetarët e komunitetit shqiptar.

“Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njofton se në pajtim me Ligjin për festat e Republikës së Maqedonisë (Gazeta Zyrtare e Republikës së Maqedonisë, nr. 21/98 dhe 18/07), 22 nëntor 2023 (e mërkurë) Dita e Alfabetit Shqiptar, është ditë jopune për qytetarët që i përkasin komunitetit shqiptar në Republikën e Maqedonisë së Veriut”, thuhet në njoftimin e MPPS.

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale uron qytetarët e komunitetit shqiptar Ditën e Alfabetit Shqiptar.Top24

Related Articles

Back to top button
Close
Close