LajmeMaqedoni

Dëmtimi i sallës kuvendore, Xhaferi tregon se ku do të zhvillohen seancat plenare nga nesër

Sistemi i punës është jofunksional dhe janë shkaktuar dëme materiale, prandaj punimet në sallën aktuale ku po zhvilloheshin seancat plenare janë të pamundësuara. Për këtë, kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi bëri të ditur se nga nesër, seancat do të zhvillohen në sallën “Kupola”.

Kjo do të jetë kështu deri te menjanimi i dëmeve dhe funksionalizimit të sistemit.Top24

Related Articles

Back to top button
Close
Close